Zeleni karton možete preuzeti u našim objektima

Zeleni karton možete preuzeti u našim objektima

Zeleni karton je obavezan dokument ako se vozilom domaće registracije putuje u inostranstvo (samo za teritoriju Bosne i Hercegovine i Makedonije). Za dobijanje zelenog kartona potrebno je: Polisa obaveznog osiguranja Saobraćajna dozvola More »

Osiguranje vozila osnovno i delimično kasko

Osiguranje vozila osnovno i delimično kasko

U prilici smo da vam ponudimo polise osiguravajućih kuća: DDOR NOVI SAD OSIGURANJA MILENIJUM OSIGURANJE DUNAV OSIGURANJE Pored polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti možemo Vam ponuditi polisu delimičnog kasko osiguranja, a koja obuhvata: More »

Registracione nalepnice bez odlaska u MUP

Registracione nalepnice bez odlaska u MUP

Registraciona nalepnica bez odlaska u MUP Registracija vozila za samo 10 minuta! Registracionu nalepnicu izdajemo na licu mesta kod nas fizičkim i pravnim licima! /produženje registracije vozila/ Izdavanje registracione nalepnice je besplatno More »

Načini plaćanja registracije vozila i svih usluga

Načini plaćanja registracije vozila i svih usluga

Registraciju vozila kao i sve druge usluge u našim objektima možete obaviti na više načina: Gotovinom /bez odlaska u banku i poštu kod nas možete odmah i bez čekanja izvršiti sva plaćanja More »

Di Mako doo agencija

Di Mako doo agencija

DI MAKO doo se već 25 godina uspešno bavi uslugama u oblasti registracije vozila o čemu svedoče stotine zadovoljnih klijenata.  Kod nas možete obaviti sve radnje vezane za registraciju i tehnički pregled More »

 

O nama

DI MAKO doo se već 25 godina uspešno bavi uslugama u oblasti registracije vozila o čemu svedoče stotine zadovoljnih klijenata. 

Kod nas možete obaviti sve radnje vezane za registraciju i tehnički pregled vozila: putničkih, teretnih, priključnih, poljoprivrednih mašina i prikolica, radnih mašina, mopeda, motocikla, kupovine polise obaveznog i kasko osiguranja, osiguranje putnika i stakala, ispitivanje vozila iz uvoza, atest, reatest plinskog uređaja, merenje vagom, servis tahografa, prenos vlasništva, plaćanja taksi – poštanske usluge itd. 

Vašu registracionu nalepnicu izdajemo kod nas, na licu mesta, bez odlaska u MUP i čekanja u redovima, za samo 10 minuta. 

Naši zaposleni će umesto vas skinuti vašu staru registracionu nalepnicu i zalepiti novu. 

Svo naše osoblje poseduje licence izdate od strane Narodne banke Srbije za zastupanje u osiguranju, a Vama smo na raspolaganju od 08:00 do 19:00 radnim danom kao i subotom od 08:00 do 14:00.

Putem jednostavnog poziva na naše brojeve telefona 013/333-032, 013/333-105, 065/399-04-01 i 065/399-04-04 dobićete sve potrebne informacije u vezi sa registracijom Vašeg vozila /cena i uslovi plaćanja/.

Naš krajnji i najvažniji cilj jeste da vam mi kao kompanija ostanemo u sećanju kao mesto na koje će te se uvek rado vraćati i koje će te od srca preporučivati vašim prijateljima.